fire balls

fire balls

OdgovorNapisal/-a cefizelj » 07 mar 2010, 12:14

Živijo,
zaninma me katere fire balls priporočate: 1. so cele iz kevlarja ( http://www.talenti.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=120&category_id=16&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=41
2. so samo delno iz kevlarja ( http://www.oddballs.co.uk/fyrefli-fireb ... -1375.html[url][/url] )
Znima me kaj predlagate ter prednosti in slabosti enih in drugih.
Zanima pa me tudi na kaj je treba paziti pri žongliranju z njimi.
cefizelj

Re: fire balls

OdgovorNapisal/-a Seth » 08 mar 2010, 13:11

Tiste, ki so cele iz kevlarja, so vizualno fenomenalne, saj ustvarijo ogromen ogenj. Problem pa je v tem, da so zelo zelo vroce. Navkljub kevlarskim rokavicam, ki so pri njih obvezne, ponavadi z njimi ne mores prav dolgo zonglirat, ker se ti skuha roka. Na kaksne trike, pri katerih zogico za dlje casa zadrzis v rokah, pa lahko kar pozabis. Zgodilo se je ze, da sem jih moral pometati na tla in hitro dati roko iz rokavice, ker bi se drugace spekel. No, vsaj to so moje izkusnje z njimi. Mozno je tudi, da jih nisem pravilno uporabljal :P
Tiste druge imajo veliko manjsi ogenj, vendar lahko z njimi normalno zongliras, ce se ne motim, tudi brez kevlarskih rokavic.

Ce imas kje moznost, sprobaj obe. Drugace pa malo pobrskaj po internetu, kaj pravijo drugi. Morda se bo pa tudi se kdo oglasil na tem forumu.
Uporabniški avatar
Seth
Site Admin

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a thew » 10 mar 2010, 22:54

moje osebne izkušnje s taprvimi so, da ne gorijo prav dolgo. Lahko pa da jih tudi jz nisem prav uporabljal. Sem pa lahko po nekaj časa z njimi žongliral tudi brez rokavic, samo dovolj hitro jih je treba metat v zrak. Ti pa vseno mal kocin požgejo :)
Uporabniški avatar
thew

OdgovorNapisal/-a Seth » 11 mar 2010, 13:07

um, najbrz mislis tadruge in ne taprve, ali?
Uporabniški avatar
Seth
Site Admin

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a thew » 14 mar 2010, 21:10

ne. Taprve. Sam je še dobr povedat, da niso cele iz kevlarja ampak imajo samo kevlarsko prevleko.
Uporabniški avatar
thew

Vrni se na Ogenj

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost